CreaProject, CreaTrips

CreaProject – Solarography: De eerste uitzetting.

Beste Creanen,

Vrijdagavond hebben Luc B, Nico en ik nog een reeks blikken voorzien van papier in ons rood dokatje. Om 21u ben ik met Nico en een zak met 10 blikken de stad ingetrokken. Ons avontuur is begonnen op het eilandje, om uiteindelijk te eindigen aan het nieuwe justitiepaleis. (van noord naar zuid)

Een geschikte, beschutte plaats vinden die dan ook nog eens een interessant beeld zou kunnen opleveren is een verrassend aangename bezigheid.

De foto’s hierboven het ik genomen met m’n telefoon, met de gps en de geotagging aan. Dit wil zeggen dat de locatieinfo in de exif van de foto gebakken zit. Eens thuisgekomen levert dit in Lightroom het volgende op:

Capture

 Als elk team een foto neemt per blik, dan is blikken kwijtspelen of vergeten zo goed als onmogelijk.

OPROEP! — VERZET NAAR DINSDAG 01/04/2014 —

Graag had ik dit donderdagavond, 27 maart,  nog eens overgedaan. Liefst met 2 teams. (2 auto’s, plek voor 6-10 man)

10 blikken per team, afspraak vanaf 18u op de club om ten laatste tegen 19u te vertrekken.

Creanen, interesse om hier donderdagavond aan mee te werken? Stuur me dan snel een mailtje (mail@kennethceulemans.com) en motiveer nog een paar anderen! Dan zet ik jullie mee in de lijst hieronder.

Deelnemers:

 • Kenneth Ceulemans
 • Steven Goovaerts

5 thoughts on “CreaProject – Solarography: De eerste uitzetting.

 1. Hey vrienden, jullie hebben al mooi werk geleverd . Normaal had ik graag mee gedaan maar wegens gezondheidsredenen moet ik spijtig genoeg afhaken .Ik hoop dat er nog voldoende leden zijn om jullie verder te helpen .Ben trouwens benieuwd wat het resultaat zal zijn , maar dat is nog even geduld hebben .
  Succes en de groetjes
  Luc .V .

 2. Ik ben ook zeer benieuwd naar het resultaat! Ik hoop dat je snel beter bent en ons terug kan vergezellen op CreaTrips en CreaProjecten!

 3. Vrienden van de zwarte buskes,
  ben beetje gegeneerd dat ik alweer verstek moest en moet laten bij deze fase van het project (weeral op reis zeker ??)
  heb zelf 2 buskes aan mijn huis opgehangen in de hoop dat ze het licht zien
  succes en veel plezier
  PaulDKZ

Geef een reactie:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.