Crea goes … Strijp S (uitgesteld)

Hallo,

Voor 28 maart was een eendaagse uitstap naar Eindhoven voorzien. Wegens de corona-epidemie wordt deze uitstap naar latere datum (nog te bepalen) uitgesteld. Eindhoven en Noord Brabant zijn – na Italie en Frankrijk – de meest besmette gebieden in Europa, en dus nemen we geen risico. Zo snel de evolutie van de ziekte meer duidelijk wordt, kunnen we desgevallend een nieuwe datum bepalen.

Met betrekking tot de andere geplande activiteiten (Duisburg, Arcen enz) wachten we voorlopig de evolutie van de ziekte af en de adviezen die we krijgen. Er wordt wel aan deze reizen voortgewerkt zodat we kunnen vertrekken indien de toestand het toelaat

groetjes

jos


EENDAGSE UITSTAP STRIJP – S
Urbex, Moderne architectuur en leuke hoekjes
28 of 29 maart of 4 of 5 april
Zoals je kan zien houden we de data nog even open, zodat de mensen die belangstelling hebben samen zelf een datum kunnen kiezen.

We hebben al een weekendje Arcen op het programma en een weekendje Duisburg en Essen.

Voor wie zich maar één dag kan vrijmaken stellen we STRIJP S voor= de oude Philips wijk in Eindhoven. De fabrieken staan er nog, dikwijls nog met hun oude machinerie. Maar inmiddels zijn de gebouwen wel omgetoverd tot restaurants, flats, studentenkoten, theaters, filmzalen, sportcomplexen en hippe winkels

Kortom, elke fotograaf komt hier aan zijn trekken en Eindhoven is ook nog vlakbij. We geven voorlopig eventuele kandidaten de keuze tussen vier mogelijke data, en uiteraard kiezen we dan de datum die de meeste stemmen behaalt.

Het programma vind je hier.

Geef een reactie:

Scroll Up