Crea was in … Oostende @50mm (02/2015)
CreaTrips

Crea was in … Oostende @50mm (02/2015)

Eind februari trokken meer dan 20 Creanen een weekend naar Oostende. Hun doel? De stad in al (of toch zoveel mogelijk) haar facetten in beeld brengen met slechts één camerabody en een klassieke 50mm-lens. Inmiddels hebben de deelnemers hun favorieten geselecteerd en zijn de nabesprekingen achter de rug. Van de trein naar Oostende, tot De Grote Post, de Vistrap of de Oosteroever: we presenteren u graag enkele toppers uit de resultaten!

4 thoughts on “Crea was in … Oostende @50mm (02/2015)

  1. MET het ALLERGROOTSTE RESPECT aan alle deelnemers, dit is overduidelijk een “echte en prachtige realisatie” van en door hen. Proficiat aan Steven die alles in perfecte banen wist te leiden en alle deelnemers de eindstreep alzo op knappe, indringende en mooie wijze wist te laten bereiken. Deze beelden MOETEN tijdens het Salon 2015 aan iedereen vertoond worden. Paul2

  2. Dit was een geslaagd weekend – superleuk – voor herhaling vatbaar!

  3. Als ik naar de foto’s kijk , heb ik terug goesting om met de creanen een nieuwe uitstap te maken , want we hebben een toffe ploeg . Steven nogmaals bedankt , het brengt de creanen dichter bij elkaar , want fotograferen is ook plezier maken .

Geef een reactie:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.