Wedstrijdresultaten januari 2020


 
 

Wedstrijd French Digital Tour 2019

resultaten van Greet Verelst


Zonder titel – Aanvaarding

Zonder titel – Aanvaarding

Zonder titel – Aanvaarding

Zonder titel – Aanvaarding 
 

Wedstrijd Imago Hamme

resultaten van Greet Verelst


Zonder titel – Prijs

Zonder titel – Aanvaarding


Wedstrijd Imago Hamme

resultaten van Alidoor Dellafaille
Toen we volgens onze reisgids (boekje) een onvergetelijke trein trip moesten maken in Bulgarije, ergens aan de grens met Griekenland dachten we dat dit een goed idee was. We boekten na uren zoekwerk in de voor ons onleesbare Bulgaarse taal een heen en terug ticket voor drie personen. We namen de eerste trein om 7u s morgens en arriveerden ’s avonds terug op onze opstapplaats rond 20u. De landschappen die we te bewonderen kregen waren mooi maar verveelden al snel. De eindbestemming was een dorpje waar het leek alsof de oorlog juist gestopt was.
Op de terugweg zagen we weliswaar dezelfde landschappen maar in een ander daglicht. Ondertussen waren mijn reisgezellen door de monotone kadans van de trein in slaap gevallen. Wat me ondertussen opgevallen was, was de steeds wisselende medereizigers die altijd even vriendelijk en bereid tot een praatje, even mijn lotgenoten waren. Ik haalde mijn gsm boven en begon eerst de eerder middeleeuws aandoende trein te fotograferen, om nadien de medereizigers wat meer aandacht te geven.
Uit de ongeveer 200 beelden die ik maakte distilleerde ik er een aantal die de reeks vormen die bekroond werd.

Reis van het leven – Prijs


Deze maakte ik in mijn fotostudio, zij is de zus van onze poetshulp, een jongedame die open in het leven staat.

Zonder titel – Aanvaarding


Op een druilerige dag ergens op onze reis in Noorwegen kwamen we deze populaire plaats tegen die meestal met veel zonlicht wordt gefototgrafeerd, op het eerste zicht pech voor ons, maar… niet dus, mits een laags standpunt en het accentueren van het monotone bleek dit toch een behoorlijk beeld.

Noorwegen – Aanvaarding


De geportretteerde dame is een fotografe die in mei geniet van het mooie weer op het dak van het operagebouw in Oslo. Zij was aan een fotoreeks bezig die zij van zichzelf maakte. Hiervan maakte ik dankbaar gebruik om ook een paar beelden te maken.

Noorwegen – Aanvaarding


3 thoughts on “Wedstrijdresultaten januari 2020

Geef een reactie:

Scroll Up
%d bloggers liken dit: