Over ons

Fotoclub Crea Wommelgem is een actieve fotoclub voor amateurfotografen, met als uitvalsbasis het prachtige Fort van Wommelgem waarin het clublokaal en de fotostudio gehuisvest zijn.
In een notendop, staat Fotoclub Crea voor:  Creatief – Respectvol – Enthousiast – Aanmoedigend

In de club heerst er een collegiale en gemoedelijke sfeer: onze leden zijn geen competitiehanen, maar gepassioneerde amateurfotografen die kennis en ideeën uitwisselen, elkaar aanmoedigen en kritisch uitdagen. Op die manier tillen we elkaar en elkaars werk naar een hoger niveau, steeds met respect voor ieders mening, competenties, stijl en persoonlijkheid. Van absolute beginner in smartphonefotografie tot doorwinterde reflexfotograaf: we kunnen allemaal van elkaar leren.

Fotoclub Crea is geen onbekende onder de Belgische fotoclubs. Onze leden zijn erg divers wat betreft ervaring, stijl, materiaal- en onderwerpkeuze waardoor er op een origineel en verrassend niveau gewerkt en gefotografeerd wordt.

En die resultaten mogen gezien worden. Je kan een selectie van het werk van onze leden bewonderen op onze website en social media, maar vooral ook tijdens ons jaarlijks fotosalon: een tentoonstelling die je gerust als ons paradepaardje kan beschouwen. Dit jaarlijks hoogtepunt vraagt heel wat voorbereiding, maar wordt steevast beloond door lovende reacties van de talrijke bezoekers. Daarnaast organiseren we voor onze leden ook regelmatig workshops en uitstappen en doen we mee aan nationale en internationale fotowedstrijden. Kom hier meer te weten over onze activiteiten.

Vragen en opmerkingen: Wens je graag meer informatie? Je kan al jouw vragen kwijt via het contactformulier. We helpen je graag verder.

Interesse om lid te worden van de leukste fotoclub van Wommelgem en omstreken? Vul dan het aanmeldingsformulier in.

Social media: Je vindt ons ook op Facebook en Instagram !

Bestuur

Ondersteuning

Erevoorzitter

  • Paul Decoo

Vergaderingen

Onze wekelijkse vergaderingen gaan door op woensdagavond van 20u tot 22u. Recreatiedomein Fort 2, Fort II straat z/n, lokaal 121, 2160 Wommelgem.

 

Bankgegevens

ARGENTA (WOMMELGEM)
IBAN-rekeningnummer: BE58 9731 5118 8779

Foto Crea is aangesloten bij

  • BREEDBEELD – het vroegere Centrum voor Beeldexpressie
  • K.A.V.F. – Koninklijke Antwerpse Verbroedering van Fotokringen
  • FgA – FotoGroep Antwerpen
Scroll Up
%d bloggers liken dit: