12 thoughts on “Bolbloemen.

 1. Brigitte says:

  Carisse, uw reeks is heel origineel.
  Zelfs de verwelkte bloemen krijgen van u aandacht en dat is toch wel gedurfd.

  Beantwoorden
 2. Luc Behaeghel says:

  Een aparte originele compilatie van frisse bloemen maar ook oog voor de Japanse esthetiek Wabi Sabi, de schoonheid van imperfectie. Eigen stijl, meer van dat!

  Beantwoorden
 3. Greet Verelst says:

  Mooi, je ogen worden meteen getrokken naar de essentie zonder storende zaken. Ik zou zeggen: verder experimenteren met dit gegeven

  Beantwoorden
 4. Els Goossens says:

  Ík ben fan van u Carisse, van uw “andere kijk” op de dingen, uw originele en mooi uitgewerkte beelden! Ook bij deze beelden heb je weer een origineel standpunt gevonden. Je zei dat dit experimenten waren; er zit zeker nog veel potentieel in, en ik ben heel benieuwd om er nog meer van te zien! Mijn favoriete beelden uit deze blog zijn die met de egaal witte / egaal zwarte achtergrond met de twee kleuren bolbloemen 🙂

  Beantwoorden
 5. van leuvenhaege marianne says:

  De bloemen krijgen hier een eigen karakter met een aparte elegantie, vooral idd. met de egaal zwarte achtergrond, en waardoor deze bloemen een zekere voornaamheid suggereren.

  Beantwoorden
 6. Jenny Stroobant says:

  Héél mooie en originele foto’s, alleen ben ik geen fan van verwelkte bloemen maar dat is persoonlijk en zegt niets over de kwaliteit van uw werk.

  Beantwoorden
 7. Alidoor Dellafaille says:

  Je bent op weg om een eigen stijl te ontwikkelen. Voor mij hoeft het perfecte niet. Ook het minder perfecte in combinatie met een knipoog naar het perfecte kan een
  mooi geheel geven. Voort doen.

  Beantwoorden
 8. Paul De Keyzer says:

  Mooie variaties in vlakverdeling van in een bol gevangen bloemen met oogstrelende kleuren.
  Strak, op witte of zwarte achtergrond, of in contrast met de natuurlijke chaos van uitwaaierende slingers.
  Misschien mogen we met de woordspeling in de titel (Bolbloemen) uitkijken naar een volgende reeks variaties met bloembollen.
  Vooral doen !

  Beantwoorden
 9. luc verschaeren says:

  Iedereen heeft zijn eigen manier om iets in beeld te brengen , over welk onderwerp het ook gaat . Het belangrijkste wat je laat zien is dat veel respect hebt voor de natuur en dat bewonder ik Carisse . Luc .

  Beantwoorden

Geef een reactie:

Scroll Up
%d bloggers liken dit: