Crea kijkt rond in Pelt.

Brigitte ’t Sijen portfolio

Meer dan 1000 foto’s waren te bekijken in het straatbeeld van Pelt. De 4de editie Lens op de Mens liep van 4 juni tot 1 oktober 2023.
Verscheidene Creanen namen deel aan het internationale foto-event en tal van Creaanse werken waren te bekijken in Pelt.
In augustus zijn we met een Crea-delegatie naar ginder getrokken. Er waren prachtige werken te bewonderen. Uiteraard moesten we onderweg even halt houden voor een natje en een droogje.
Als afsluiter werden we vorstelijk ontvangen in de natuurtuin van Carine en Frank, waar we konden genieten van taart en vlaai.

Author: Brigitte 't Sijen

Fotografie is sedert zo'n 4 decennia mijn passie. Ik houd vooral van straatfotografie gekruid met een vleugje onscherpte. Dit leidt soms tot gezonde discussies met fotografen die meer kaas hebben gegeten van techniek en geduld. Ik fotografeer nogal impulsief en dat is wat ik graag doe.

9 thoughts on “Crea kijkt rond in Pelt.

 1. Patrick says:

  Haha, zalig gewoon om deze prachtige dag nog eens te beleven, goed in beeld gebracht wat een tof clubke we hebben, top !!!

  Beantwoorden
 2. Pol says:

  Super leuke beelden ,gezellig met veel creanen,en ne leuke afsluiter bij Carine..moeten we meer doen .

  Beantwoorden
 3. luc verschaeren says:

  Proficiat aan al de leden die tentoongesteld waren , spijtig dat we er niet bij konden zijn , dat zag er een gezellige ploeg uit . ( Luc ) .

  Beantwoorden
 4. van leuvenhaege marianne says:

  Mooie reportage van een geslaagde Crea-dag. Leuk om jullie werken daar op deze manier terug te zien. Volgende keer trachten we erbij te zijn.

  Beantwoorden
 5. Els Goossens says:

  Hele leuke beelden; ik was er jammer genoeg niet bij, maar via deze weg kan ik alsnog een beetje “meegenieten” van dit uitstapje, bedankt, Brigitte 😉 Proficiat aan de Creanen met tentoongestelde werken, TOP! 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie:

Scroll Up
%d bloggers liken dit: