Cultureel Centrum “Brieleke”

Crea logo, Crea, Fotoclub, WommelgemOp 25 september opent het gloednieuwe culturele centrum ‘ Brieleke’ in Wommelgem. Uiteraard is fotoclub Crea aanwezig bij deze gebeurtenis. Onze leden zetten hun beste beentje voor om een aantal mooie fotowerken tentoon te stellen. In de grote inkomhal kan jij ook genieten van een reeks digitale presentaties op TV-scherm. En we hebben zelfs een fotostudio opgebouwd waar je zich gratis kan laten fotograferen. Je mag zelfs kiezen voor welke achtergrond je op de plaat wil staan, want dankzij digitale bewerking kunnen we jullie bijna de hele wereld laten ‘rondreizen’. Ongeveer twee weken na de opening van het cultureel centrum ontvang je dan per email het afgewerkte digitale beeld dat je dan nog enkel zelf moet laten afdrukken (als je dat wenst). We kijken er alvast naar uit jullie op deze bijzondere gebeurtenis te mogen begroeten. Uiteraard staan onze leden ook ter beschikking mocht je vragen hebben over de werking van onze club.

4 thoughts on “Cultureel Centrum “Brieleke”

 1. Paul De Keyzer says:

  Bewondering en respect voor bestuur en medewerkers die onze fotoclub op de kaart zetten in het nieuwe Cultureel Centrum Brieleke te Wommelgem, dit weekend.
  Hopelijk brengt dit wat geïnteresseerde fotograferende Wommelgemnaren naar onze club.
  Veel succes !!

  Beantwoorden
 2. Luc Verschaeren . says:

  Op het laatste ogenblik iets organiseren vraagt veel energie , maar dank zij de samenwerking is het toch gelukt om er iets moois van te maken . Hartelijk bedankt .

  Beantwoorden

Geef een reactie:

Scroll Up
%d bloggers liken dit: