Luc Verschaeren – Wonderbaarlijke natuur in Afrika

Luc Verschaeren ging op safari in Zuid-Afrika, geniet mee van de prachtige natuur, een paradijs voor de liefhebbers van wilde dieren.

3 thoughts on “Luc Verschaeren – Wonderbaarlijke natuur in Afrika

  1. Marianne Van Leuvenhaege says:

    Luipaard-poes portret in de boom is knap om zien. Kleur van de rode libel contrasteert perfect met de ondergrond. De kudu staat eer elegant bij. Veel mooie beelden op de juiste moment !

    Beantwoorden
  2. Paul Vermuyten says:

    Proficiat Luc, hééééél mooie reeks. Ik dacht dat ik al eens een reactie geplaatst had! maar geen erg hoor, je beelden zijn een aantrekkingpool en doen ons met veel plezier terugdenken aan onze eigen reis aldaar. Dat je die wilde hond zo laag bij de grond hebt kunnen vastleggen, vind ik heel knap gedaan. De buulbuul vogel is net zoals de grote wever een mooi shot. De leeuwen in de bomen alsook het luipaard met prooi zijn schitterende momenten voor u als waarnemer en je hebt ze ook daar mooi in beeld gebracht. De statigheid in beide poses van zowel de koedoe als de kleine boomslang komen geweldig uit. wat een mooie manen en de slang glanst echt wel in al haar pracht met grote glasheldere ogen. Wat blijven die Afrikaanse boerenzwaluwen er nog steeds schitterend uitzien en zo dichtbij. Knap werk maat.

    Beantwoorden

Geef een reactie:

Scroll Up
%d bloggers liken dit: