3 thoughts on “Onder water in St. Eustatius

 1. Marianne Van Leuvenhaege says:

  Dit zijn weer stuk voor stuk juweeltjes ! En de juiste momenten “gesnapshot”, zoals de twee visjes die mekaar benaderen, enz.

  Beantwoorden
 2. Paul De Keyzer says:

  Prachtige rijk gekleurde beelden, waarbij je de indruk krijgt dat de exotische zeedieren naar Peter toe zwemmen om voor zijn lens te poseren.

  Beantwoorden
 3. Paul Vermuyten says:

  Prachtig Peter; je weet als geen andere die flitser(s) zo af te stellen dat de echte onderwaterkleuren van het dier een regelrechte aanmoediging zijn om je na te doen. Die kleurschakeringen zijn geweldig alsook de scherpte en zuiverheid van de beelden. Het is net alsof je door helder water heen trekt en er zich geen zwerfvuiltjes in bevinden.
  Al die kleine spruitjes in de bek zitten prachtig verscholen, de schijnogen komen prachtig uit tijdens het territoriumgevecht van de mannetjes, dat transparante lichtgroen visje neemt perfect de kleuren aan van de onderliggende kokkels, wat een grote Scalaarachtige vis bij het scheepsroer, de wrakken komen nu al groots uit – wat moet dit niet op groot scherm geven, het flistlicht dat los doorheen de mondhuid tot uiting komt, enz … PRACHTIG genieten is dit voor mij. Bedankt en veel succes naar het komende salon 2017 toe.

  Beantwoorden

Geef een reactie:

Scroll Up
%d bloggers liken dit: