Psalmen

PSALMENBOEK

Alidoor Dellafaille
Brigitte 't Sijen
Edwin Thys
Greet Verelst
Luc Proost
Paul De Keijzer

Een club waarvan de leden niet actief zijn is een dode club, dit is duidelijk geen boodschap voor de CREA-leden.

Zoals jullie weten hebben zes fotografen de eindmeet gehaald in een afvallingswedstrijd die vier jaar duurde en waar alle zintuigen werden gebruikt om de soms moeilijke teksten in beeld te brengen.

Het resultaat is sinds een paar maanden te bekijken in het CC van Geel, Deze tentoonstelling wordt ondersteund met QR codes waardoor de beelden kunnen bekeken worden terwijl je via je smartphone luistert naar de Psalmen. Het orgelpunt deze actie is 16 september waarop het eerste Nederlandstalig psalmenboek en onze tentoonstelling  zullen voorgesteld worden aan pers en publiek. Ondertussen bezochten ongeveer 10.000 bezoekers onze tentoonstelling.

Ter ondersteuning werd een ganse pagina aan het Kempens Psalmenboek gewijd op de website van het CC van Geel.

Het ‘Festival van Vlaanderen´ Mechelen heeft via zijn site alle beelden afzonderlijk geplaatst en voorzien van de desbetreffende gesproken psalm. Klik hier om de psalmen te beluisteren.

Met gans deze actie werd ´FOTOCLUB CREA´ weer in het middelpunt van de belangstelling geplaatst. Zonder de medewerking en de jarenlange inzet van de clubleden was dit niet mogelijk geweest.
Bedankt voor de inzet en de geleverde kwaliteit.

Geef een reactie:

Scroll Up
%d bloggers liken dit: