Urania – interne competitie

Dit voor alle deelnemers tussen de huidige clubleden van de afgelopen twee avonden in URANIA.

Het betreft een tweedelige wedstrijd van:

  • 2 digitale maanbeelden of

    • één maanbeeld en één startrail of

    • 2 startrails

  • één PRO Show filmpje van een eigenste creatie MET muziek, van bvb onderdelen van de maan al of niet met aan- en aftiteling. De beelden gemaakt op de sterrenkijker van URANIA mag aangevuld worden met eigenste opnamen thuis of in het veld gemaakt. Geen kopie van welke bron ook (internet, boeken, digitalen van vrienden)!

Voor de digitale “2 beelden” alsook voor de PRO Show (minimaal 1,5 min en max 3 minuten/één per deelnemer) zal per discipline, het hoogste totaal der punten de winnaar aanduiden. Per discipline zijn drie mogelijke winnaars (1ste ~ 2de & 3de plaats)

Alle beelden dienen via de gekende weg ten laatste 31 januari 2014, binnen gebracht te worden aan het secretariaat of via onze perfect eigenste wedstrijdcommissaris Wim. Smeergelden of producten in natura worden niet aanvaard en sluiten automatisch je deelname uit. De wedstrijd is kosteloos en vriendschappelijk. Er kan geen verhaal ingebracht worden tegenover de organisator en de genomen beslissingen van de jury, dit onder toezicht van de wedstrijdcommissaris Wim. De jury moet ik nog wel bij elkaar zoeken, maar dat zal wel lukken binnen de overige clubleden. Kandidaten mogen zich aan mij opgeven, waarvoor dank. Jammer genoeg alles gratis te doen, eeeeechte ware clubgeest hé!

Via een schenking van Jos  Mols  ben ik aan een bijzonder mooie reeks Dvd’s geraakt die ik met veel plezier wil schenken en verdelen aan de 6 winnaars van deze wedstrijd. Dank je wel Jos voor deze prachtige en mooie aanbieding. Nadien kunnen onderling Dvd’s gewisseld en bekeken worden.

Alvast allemaal veel succes en vooral veel pret (wees creatief/speels/ludiek/iets met een knipoog/eigenste verrassende inbreng/ …) met het realiseren van reeds een eerste item,  naar en voor ons GEWELDIG UITDAGENDE en FIERE CREA-salon met feestviering in oktober 2014.  Durf mee te doen, iedereen kan winnen en gisteren op het forum heb je al wat ideetjes kunnen opsteken.

Bovendien meen ik dat we tegen het salon van alle ingezonden filmpjes, de beste in het oog springende fasen kunnen uithalen en in een definitieve vorm gieten voor de presentatie op het komende salon. (als het bestuur zich hierin kan vinden, want het MOET goed en DEGELIJK van kwaliteit zijn).

Het blijft een aangenaam en uitdagend club gebeuren waaraan iedereen zich kan wagen en vooral goed in vinden.

Groetjes en veel vreugde bij je realisaties,

 Paul

 

Geef een reactie:

Scroll Up
%d bloggers liken dit: