12 thoughts on “Water, weer en wind

 1. Patrick says:

  Deze foto’s zijn best gaaf, maar niet iedereen zal het ermee eens zijn. Sommigen vinden de compositie en kleuren mooi, anderen misschien niet zo. Het is een beetje zoals smaak – iedereen heeft zijn eigen voorkeuren! Voor mij, goed gedaan, Paul

  Beantwoorden
 2. Alidor Dellafaille says:

  Een mooie reeks die je een persoonlijke stempel hebt gegeven.
  Verder doen zou ik zeggen.

  Beantwoorden
 3. Chris Luyckx says:

  Het ligt helemaal niet in mijn stijl Paul , toch vind ik het wel een mooie reeks . ( Luc )

  Beantwoorden
 4. Marianne Van Leuvenhaege says:

  Deze stijl is zeker ‘speciaal’ te noemen. De foto met de personen ‘4 op een rij’ is de favoriet.

  Beantwoorden
 5. Els Goossens says:

  Verrassend, origineel, inspirerend… mooie reeks, Paul, ik hou ervan! 🙂 Mijn favoriete beelden uit deze reeks zijn die met de paarden (ik hou van de kleuren, de “beweging” die erin zit, en de algehele uitstraling van de beelden) 🙂

  Beantwoorden
 6. Marleen Vervliet says:

  Mooie reeks Paul, inspirerend, heb ook al eens getracht om zoiets uit mijn camera te krijgen , een uitdaging!

  Beantwoorden

Geef een reactie:

Scroll Up
%d bloggers liken dit: