Wommelgem Fotografeert

FOTOWEDSTRIJD WOFO 2022

 

Na het succes van de vorige edities organiseert Fotoclub Crea uit Wommelgem opnieuw de wedstrijd ‘Wommelgem Fotografeert’, kortweg WoFo. We hebben bij vorige edities gemerkt dat vele Wommelgemnaren goede fotografen zijn, zonder dat zij daarom lid zijn van een fotoclub of een specifieke fotocursus hebben gevolgd. Maar jammer genoeg zien slechts enkele mensen hun prachtige werken. Zij worden meestal slechts in familiekring of onder vrienden getoond. En die werken verdienen beter. Fotografeer je graag in jouw vrije tijd en wil je jouw werk ook wel eens buiten je bubbel tonen ? Dan is deze wedstrijd iets voor jou !

Enkel personen die in de gemeente Wommelgem zijn ingeschreven kunnen deelnemen. Om geen oneerlijke concurrentie toe te laten, worden leden en oud-leden van Fotoclub Crea echter uitgesloten van deelname.

Of je met jouw smartphone, reflexcamera of wegwerptoestelletje op pad gaat, heeft geen belang want deze wedstrijd draait niet om techniek maar wel om jouw unieke kijk op de wereld.  Het onderwerp is volledig vrij.  Stuur je digitale beelden voor 1 mei 2022  naar https://fotocrea.be/wofo/. Leden van Fotoclub Crea zullen de werken dan jureren voor 15 mei 2022 en de winnaars bekend maken via e-mail. De mooiste werken krijgen ook een ereplaats op de website van de fotoclub en een selectie hiervan op het jaarlijks fotosalon.  De beste vijf inzendingen worden bekroond met een gratis afdruk van de foto.

Meer informatie over onze fotoclub en het volledige wedstrijdreglement kan je vinden op www.fotocrea.be

 

1 thought on “Wommelgem Fotografeert

  1. Luc Verschaeren . says:

    Echt de moeite om mee te doen , er zijn ondertussen al leuke mensen van Wommelgem bijgekomen die onze club waardig versterken .
    We trachten voor iedereen het gezellig te maken . ( Luc ) .

    Beantwoorden

Geef een reactie:

Scroll Up
%d bloggers liken dit: